logo

Úvod III. Kolo


III. Kolo

Jaroměřská TROPICAL FAIN LIGA firem 2011 se právě přehoupla do své druhé poloviny, kdy dne 12.2.2011 pokračovala již svým 3. kolem. Ve třetím kole byla k vidění řada zajímavých a překvapivých výsledků, které ještě více zamotaly situaci ohledně týmů usilujících o finálovou pětici nejlepších pro závěrečné 5. - finálové kolo.

 

Ranní skupinu ovládl tým Jiřího Pacovského, když neztratil ani bod, a tímto počinem se vyhoupl do čela průběžného pořadí. Na druhém místě skončil tým Kimberly Clark, který však ,,daroval“ první body v turnaji týmu Kamila Macha. Na bronzovém stupínku se umístil nováček turnaje, a to tým PP Pohony. Na čtvrtém místě pak skončil další nováček, tým 4PM, který odehrál všechny své zápasy s minimálním počtem hráčů. Poslední místo v ranní skupině obsadil již zmíněný tým Ovoce a zelenina Kamil Mach.

 

Polední skupinu vyhrál možná trochu překvapivě, ale naprosto zaslouženě tým BONO, který se poslední 2. turnaje dostal do velmi dobré formy. Na druhém místě v této skupině skončil tým V+J Rodos, který předváděl opět velmi pěknou fotbalovou podívanou. Až na třetím místě skončil nabitý a ambiciózní tým SAM 73, pro který byl bodový zisk z tohoto turnaje určitě velikým zklamáním. Na čtvrtém místě skončil pardubický tým GASTRO LUCIE. Poslední místo ve skupině obsadil velmi oslabený tým Autoprofi&Matějovský pro který byl jediný získaný bod určitě velikým zklamáním.

 

Odpolední skupina měla velmi napínavý průběh, kdy se jejím vítězem stal tým Rudolfa Poláka. Na stříbrném stupínku se umístil mladý tým CZ PLACHETKA, který se tímto bodovým ziskem velmi přiblížil finálové pětici turnaje. Až na 3.místě se umístil tým PROST pro který je však získaný bodový zisk a předvedený výkon velikým zklamáním. Čtvrté místo obsadil tým Hitrádia MAGIC, který představil své nové, velmi pěkné dresy. Poslední místo v odpolední skupině pak obsadil tým PROFIMARKET.

 

Jaroměřská TROPICAL FAIN LIGA firem 2011 má na programu 4. turnaj, který se uskuteční dne 26.2.2011 a k vidění bude určitě velmi tuhý boj o účast ve finálové pětici nejlepších týmů turnaje.

 

Více zajímavostí, informací a fotografií naleznete na webu www.fainsport.cz

 

Sponzoři 5. ročníku Jaroměřské TROPICAL FAIN LIGY firem 2011

 

Generální partner akce:

Město  Jaroměř

 

Hlavní partneři akce:   

Restaurace TROPICAL

Pivovar Rohozec

 

Sponzoři akce:           

Bowling centrum Jaroměř                             

TIPSPORT                                                      

Ovoce a zelenina - Kamil Mach                               

SABE s.r.o.

Velkoobchod TRIO s.r.o. - sklad piva                     

PORZELACK

Gól-specializovaný fotbalový obchod                      

Hostinec Růžovka

PERRO – superprémiová krmiva pro psy a kočky

Solárium Sleeping Sun – Veronika Buchtová

                                                                                 

Mediální partneři akce: 

Hitrádio MAGIC

Fotbal v kraji

Lubomír Douděra

Jan Tomášek

 

 

výsledky ke stažení:

 

Rozlosování

Ranní skupina
Polední skupina
Odpolední skupina
Pořadí týmů po 3. odehraném kole
All stars 3. kola 

Top 5 střelců

Celkové pořadi

 

 

 

 

generální parter hlavní partnersponzořimediální partneři
 

 


copyright (c) RainFall Studio 2007