logo

Úvod Fain Cup 2009


FAIN CUP 2009 - 2. ročník

 

V neděli 1.2.2009 se uskutečnil v Jaroměři v hale SOU na Karlové již 2.ročník halového fotbalového turnaje mládeže FAIN CUP, který organizovalo naše sdružení FAINSPORT. Turnaj byl v letošním roce vypsán pro ročník narození 2001 a mladší a zúčastnilo se ho 6 týmů Královehradeckého kraje, a to:
FK Náchod Deštné, FC Olympia, SK Jičín, FK Chlumec nad Cidlinou a ,,domácí“ týmy TJ Jiskra Jaroměř ,,A“, a TJ Jiskra Jaroměř ,,B“.
Hrálo se systémem každý s každým a k vidění byla řada napínavých a hlavně bojovných zápasů. Vítězem celého turnaje se stal tým TJ Jiskra Jaroměř ,,B“, vedený nejlepším střelcem turnaje, kterým se stala ,,kanonýrka“ Michaela Khýrová. Na druhém místě se umístil tým FC Olympia. Bronzovou medaili vybojoval jeden z favoritů turnaje FK Chlumec nad Cidlinou. Na nepopulárním čtvrtém místě skončil domácí tým TJ Jiskra Jaroměř ,,A“. Předposlední se umístil trochu překvapivě tým FK Náchod – Deštné, který však herně patřil určitě k nejvyspělejším celkům. Na posledním místě se umístil velmi sympaticky bojující tým SK Jičín, který měl však jeden z nejmladších týmů v turnaji.
Všichni zúčastnění hráči zaslouží za předvedené výkony a bojovnost velikou pochvalu stejně jako rozhodčí turnaje, kterým byl p. Lukáš Nožka.


Nejlepší brankář turnaje: Kovanda Petr (SK Jičín)
Nejlepší hráč turnaje: Malý Dominik (FK Náchod – Deštné)
Nejlepší střelec turnaje: Michaela Khýrová (TJ Jiskra Jaroměř ,,B“)

 

 

Galerie

 

Výsledky v PDF: 

Rozpis zápasů FAIN CUP 2009

Tabulka FAIN CUP 2009

Výsledková listina FAIN CUP 2009

 

 

 

copyright (c) RainFall Studio 2007