logo

Úvod Finálový turnaj


Finálový turnaj Jaroměřské FAIN LIGY 2019

 

V sobotu 2.3.2018, se uskutečnilo v jaroměřské hale ASVAJ finálové kolo již 13. ročníku halové fotbalové ligy firem s názvem Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2019. 

 

Toto finálové kolo bylo ve znamení velmi napínavých a dramatických zápasů.  Jaroměřská PROST FAIN LIGA firem 2019 byla i letos rozdělena na 1. a 2. ligu, kde se týmy střetávaly dle předem připraveného herního klíče.

 

Ve skupině o umístění 2. ligy byla k vidění celá řada bezstarostných zápasů a rovněž i velmi zajímavých výsledků. Vítězem této skupiny se stal tým Skaličan a naznačil tak své veliké možnosti do budoucna. Druhé místo obsadil sympatický tým TOMAS, který se jako nováček turnaje určitě neztratil. Na třetím místě pak skončil tým JUTA, který i přesto, že získal v tomto turnaji pouze bod, tak herně určitě nezklamal. Na posledním místě ve skupině pak skončil tým ,,Kimberly Clark ,,B“, který byl určitě nejstarším týmem letošní FAIN LIGY.

 

Skupina o postup 2.ligy naopak nabídla opravdové drama až do posledního zápasu. V nervy-drásajícím rozhodujícím vzájemném souboji nakonec ukořistil vítězství v této skupině, ale i celkově tým E-Fyzio, který prokázal své zkušenosti. Na druhém místě skončil tým Kamila Macha, pro kterého se jednalo o jeho nejlepší umístění v dosavadní historii FAIN LIGY. Třetí místo pak obsadil nováček turnaje tým Jan Špatenka a syn, který nezvládl přímý souboj o vítězství, ale i tak se předvedl v celém letošním ročníku ve výborném světle. Poslední místo obsadil tým PL Servis, jehož hráči se bohužel na tento finálový turnaj nesešli a byli nahrazeni jiným týmem ,,mimo soutěž“.

 

Skupina o sestup z 1. ligy byla od samého začátku hodně vyrovnaná a přinesla řadu zajímavých zápasů. Vítězem této skupiny se stal tým VENEZIA. Druhé místo obsadil tým Primátor, který odehrál toto finále opravdu výborně, a i přesto, že nepatřil k favoritům, tak jeho vystupování na turnaji patřilo jednoznačně k největším překvapením letošního ročníku obou lig! Třetí místo ve skupině tým STAVHAUS a na posledním, čtvrté místě pak skončil tým Kimberly Clark ,,A“, kterému se letošní ročník hrubě nepovedl.

 

Finálová skupina 1. ligy slibovala velmi dramatickou podívanou, a to především v boji o 2-4. místo. Tyto předpoklady se nakonec bezezbytku potvrdili. Zaslouženým vítězem této skupiny se stal tým HAUK, který ani jednou neztratil body a díky tomu skončil celkově na 2. místě. Na druhém místě ve skupině skončil tým AGRO CS, kterému tento povedený bodový počin stačil na obhájení loňského celkového 3. místa. Třetí místo ve skupině obsadil tým DD HAUS, který pak bohužel celkově obsadil nepopulární ,,bramborovou“ medaili. Obrovským zklamáním pak bylo v této skupině 4. místo již před finálovým turnajem jasného celkového vítěze, týmu PROST. Ten za čtyři předchozí turnaje neztratil ani bod, ale v tomto finále nedokázal vybojovat bod ani jeden, což byla určitě veliká kaňka za jeho jinak zaslouženým celkovým vítězstvím.

 

13. ročník Jaroměřské PROST FAIN LIGY firem 2019 je téměř minulostí. Zbývá uskutečnit již jen slavnostní zakončení spojené s předáním cen všem zúčastněným týmům a těšit se co přinese ročník příští.


 

Kompletní výsledkový servis z finálového kola naleznete ZDE:

 

2. Liga

Skupina o umístění

Skupina o postup

Celkové pořadí týmů po finálovém kole

 

1. Liga

Skupina o sestup

Skupina o vítězství

Celkové pořadí týmů po finálovém kole

 

All Stars týmy finálového kola

TOP 5 střelců po finálovém kole




plakt_5._kolo

 

  generální parter   hlavní partneři   mediální partneři   sponzoři   účastníci - 1. liga   účastníci - 2. liga  
   
 

49746367_496601527532111_4351066999179182080_n

 

Pavel Kratochvíl - fotografie

 

Bowling

Ktriumf

BISON 
 
Skalian_2
 
Sabe_logo_2019



select_orig_

Kamil_Mach

RINAT
    
 
HAUK



AGRO_3



DDhaus
 




Spatenka_a_syn


 
copyright (c) RainFall Studio 2007